Vlaams Woningfonds

Resultaten voor Vlaams Woningfonds

Woonkrediet van het Vlaams Woningfonds Gemeente Kruibeke.
Woonkrediet van het Vlaams Woningfonds. Wilt u een woning kopen en hebt u een bescheiden inkomen? Dan kunt u misschien rekenen op een woonkrediet van het Vlaams Woningfonds. Het Vlaams Woningfonds kent sociale hypothecaire kredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een bescheiden inkomen voor. de aankoop van een woning of sociale koopwoning. het behoud van een woning. de renovatie verbetering of aanpassing van een woning. de aankoop en renovatie van een woning. het behoud en renovatie van een woning. Doe de online test en u weet meteen of u in aanmerking komt.
Vlaams Woningfonds Wervik.
Belastingen retributies en premies. Een eigen woning via een lening aan sociaal tarief. Hypothecaire leningen worden toegekend aan gezinnen met ten minste één kind ten laste. Het gezin mag noch de volle eigendom noch het vruchtgebruik bezitten van een andere woning. Voor gedetaileerde info zie onderstaande link. T 050 33 31 62. Stad Wervik St-Maartensplein 16 8940 Wervik T 32 56 300 101 M info@wervik.be.
Vlaams Woningfonds Ninove.
Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een begrensd inkomen. Cc De Plomblom Graanmarkt 12 9400 Ninove ingang via E. Enkel na afspraak op donderdag van 13.30 uur tot 16.30 uur. Tel 09 222 03 94 www.vlaamswoningfonds.be. Centrumlaan 100 9400 Ninove. 054 31 32 33. Vandaag open van 0830 tot 1200 van 1400 tot 1600.
Vlaams Woningfonds Ontvangdag Sint-Niklaas De sociale kaart.
Gelieve een lijst aan te maken. Vlaams Woningfonds Ontvangdag Sint-Niklaas. Vlaams Woningfonds Ontvangdag Sint-Niklaas. 09 222 03 94. Diensten en thuiszorgcentrum t Punt. Andere organisaties op deze locatie. ma di wo do vr za zo. 900 1200 Op afspraak. 1300 1600 Op afspraak.
Vlaams Woningfonds.
Home / Praktische info / Onze diensten / SOCIAAL HUIS / Zitdagen in het Sociaal Huis / Vlaams Woningfonds. Een eigen woning kan wél. Dankzij een lening bij het Vlaams Woningfonds! Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een reglementair begrensd inkomen voor. de aankoop of het behoud van een woning of appartement eventueel gecombineerd met werken. het uitvoeren van werken aan een woning of appartement. Leen tot 100% van de kostprijs of waarde van de woning en/of renovatiewerken!
Vlaams woningfonds Woonwinkel Zennevallei.
Gratis verzekering gewaarborgd wonen. Het Vlaams Woningfonds kent sociale hypothecaire leningen toe aan gezinnen met minstens één kind ten laste en een reglementair begrensd inkomen voor. de aankoop van een woning of appartement. het uitvoeren van werken aan een woning of appartement. Druk op onderstaande afbeelding voor meer informatie.
Vlaams Woningfonds Menen.
Het Vlaams Woningfonds biedt een woonlening aan vanaf 15 %. Waarvoor kan je bij het Vlaams Woningfonds terecht? Voldoen aan de inkomensvoorwaarden. Voor nieuwbouw aankoop van en/of werken aan een woning. Waar vind je het Vlaams Woningfonds? Van maandag tot en met vrijdag kan je op het provinciaal kantoor van West-Vlaanderen in Brugge vrij of op afspraak terecht. in de voormiddag van 8.30u tot 11.30u uitgezonderd op donderdag. in de namiddag van 12.45u tot 16.30u op donderdag tot 19.30u en op vrijdag tot 16.00u.
Vlaams woningfonds Stad Oudenaarde.
Vlaamse Woonlening of de sociale lening bij de VMSW. De Vlaamse Woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW is een voordelig woonkrediet voor wie een bescheiden inkomen heeft en toch een eigen woning wil kopen in het Vlaamse Gewest. U kunt de Vlaamse woonlening krijgen voor. de aankoop van een woning of sociale koopwoning. het behoud van een woning bv. de renovatie verbetering of aanpassing van een woning. de aankoop en renovatie van een woning.
Bij het Vlaams Woningfonds.
Bij het Vlaams Woningfonds. Bel ons op 02 505 45 45. Kolonienstraat 40 1000 Brussel. Bij het Vlaams Woningfonds. Via het Vlaams Woningfonds kunt u ook een sociale woning huren. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van het Vlaams Woningfonds. Ik ben particulier Ik ben professioneel. Vacatures in de sector. Nieuws uit de sector. Heeft u nog vragen?
De goedkoopste lening voor je woning? Klik hier!
Ik wil er een echte thuis van maken voor mij en mijn dochter. Lenen kan in stappen. Kom langs in onze kantoren.
Vlaams Woningfonds VWF Wonen Vlaanderen.
Provinciaal kantoor Antwerpen 03 238 60 34. Provinciaal kantoor Limburg 011 22 92 20. Provinciaal kantoor Oost-Vlaanderen 09 222 03 94. Provinciaal kantoor West-Vlaanderen 051 43 19 45. Provinciaal kantoor Vlaams-Brabant 02 548 91 11. Een sociale huurwoning bij het Vlaams Woningfonds.
Woonkrediet van het Vlaams Woningfonds Scherpenheuvel Zichem.
Woonkrediet van het Vlaams Woningfonds. Woonkrediet van het Vlaams Woningfonds. Wilt u een woning kopen en hebt u een bescheiden inkomen? Dan kunt u misschien rekenen op een woonkrediet van het Vlaams Woningfonds. Het Vlaams Woningfonds kent sociale hypothecaire kredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een bescheiden inkomen voor. de aankoop van een woning of sociale koopwoning. het behoud van een woning. de renovatie verbetering of aanpassing van een woning. de aankoop en renovatie van een woning. het behoud en renovatie van een woning. Doe de online test en u weet meteen of u in aanmerking komt.

Contacteer ons