Vlaams Woningfonds

Resultaten voor Vlaams Woningfonds

Sociaal Huis Geraardsbergen Partners.
HOE WERKEN WIJ? ONZE PARTNERS NIEUWS CONTACTEER ONS. Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een reglementair begrensd inkomen voor.: de aankoop of het behoud van een woning of appartement, eventueel gecombineerd met de werken.
Vlaams Woningfonds Wervik.
Home Vlaams Woningfonds. Een eigen woning via een lening aan sociaal tarief. Hypothecaire leningen worden toegekend aan gezinnen met ten minste één kind ten laste. Het gezin mag noch de volle eigendom, noch het vruchtgebruik bezitten van een andere woning.
Lenen bij het Vlaams Woningfonds Stad Hamont-Achel.
Om tegemoet te komen aan de moeilijkheden die jongeren en gezinnen ondervinden bij het verwerven van een woning omwille van de strengere eisen van de banken bij het toestaan van hypothecaire leningen, wijzen wij graag op de mogelijkheid om te lenen bij het Vlaams Woningfonds.
Vlaams Woningfonds Belgium.be.
Vlaams Woningfonds Ontvangdag Leuven De sociale kaart.
Daarnaast verhuurt het Vlaams Woningfonds sociale woningen hoofdzakelijk geschikt voor 5 of meer personen, verspreid over de stedelijke centra van het Vlaams Gewest. Doelgroep / voorwaarden.: De voordelige woonkredieten van het Vlaams Woningfonds zijn er voor iedereen: gezinnen met of zonder kinderen, alleenstaanden, nieuw samengestelde gezinnen.
Vlaams Woningfonds Stad Dendermonde.
Iedere dinsdag kan u van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16.30 uur na afspraak bij een medewerker van het Vlaams Woningfonds terecht in de Woonwinkel, Administratief Centrum, Franz Courtensstraat 11, Dendermonde. 052-25 11 20 E-mail. Vlaams Woningfonds, afdeling Oost-Vlaanderen.
Woonkrediet Vlaams Woningfonds Gemeente Merchtem.
u moet voldoende solvabel zijn om het woonkrediet te kunnen afbetalen. Alle voorwaarden voor het woonkrediet van het Vlaams Woningfonds vindt u op de website van het Vlaams Woningfonds. Voor het aangaan van een lening maakt u telefonisch een afspraak in een van de provinciale kantoren van het Vlaams Woningfonds.
Home.
Tijdens de kerstvakantie zijn de kantoren van het Vlaams Woningfonds geopend uitgezonderd op dinsdag 26/12. Voor de concrete openingsuren raadpleeg onze contactpagina. Vlaams Woningfonds Lenen kan wél. E-loket lokale instanties. Tijdens de kerstvakantie zijn de kantoren van het Vlaams Woningfonds geopend uitgezonderd op dinsdag 26/12.
Vlaams Woningfonds VWF Wonen Vlaanderen.
Provinciaal kantoor Limburg: 011 22 92 20. Provinciaal kantoor Oost-Vlaanderen: 09 222 03 94. Provinciaal kantoor West-Vlaanderen: 051 43 19 45. Provinciaal kantoor Vlaams-Brabant: 02 548 91 11. Een sociale huurwoning bij het Vlaams Woningfonds. Een sociale lening bij het Vlaams Woningfonds.
Stad Aalst.
Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen Kortrijk.
Home Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen. Vlaams Woningfonds van de Grote Gezinnen. 056 20 36 48. Javascript is required to view this map. Stad Kortrijk Grote Markt 54 8500 Kortrijk 1777@kortrijk.be tel. 1777 gratis Thuisloket. Alle rechten voorbehouden Gebruiksvoorwaarden en privacy.
Vlaams woningfonds Gemeente Opwijk.
Suggesties aan het beleid. Home Vlaams woningfonds. Het Vlaams Woningfonds geeft voordelige woonleningen vanaf 155%, aan gezinnen met minstens 1 kind en een begrensd inkomen. Vanaf 1 januari 2014 kennen zij ook leningen toe aan gezinnen zonder kinderen en alleenstaanden.

Contacteer ons