vlaams woningfonds lening

Op zoek naar vlaams woningfonds lening?

Home.
Vlaams Woningfonds Lenen kan wél. E-loket lokale instanties. 100.000ste sociale lening bij het Vlaams Woningfonds: ontleenster in de bloemetjes gezet! Onze troeven, uw voordelen.: je kan lenen tot 100% van de kostprijs of waarde van de woning. vaste rentevoet van 2 % ongeacht de leningsduur.
Sociale lening van het Vlaams Woningfonds Bouwinfo.
Bis Beurs 2018. U bent hier. Home Forum Bouwen en Verbouwen Wetgeving en Premies Sociale lening van het Vlaams Woningfonds. Forum Nieuwe berichten FAQ. Sociale lening van het Vlaams Woningfonds. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 12/01/2014.
Goedkoop lenen bij het Vlaams Woningfonds.
Lenen bij het Vlaams Woningfonds. Het Vlaams Woningfonds kent sociale woonkredieten toe aan gezinnen en alleenstaanden met een reglementair begrensd inkomen voor.: de aankoop of het behoud van een woning of appartement, eventueel gecombineerd met werken.; werken aan een woning of appartement.
Sociaal woonkrediet: veelgestelde vragen.
Het Vlaams Woningfonds geeft u graag de nodige antwoorden. Wil er rekening mee houden dat de op deze website verstrekte informatie is gesteund op de meest recente en thans geldende regelgeving en dus mogelijk niet van toepassing is op uw persoonlijke of specifieke omstandigheden.
Een sociale lening? Vlaanderen heeft er recht op!
Tine Huyghebaert 39, een alleenstaande moeder met drie dochters, heeft zware jaren achter de rug. Maar vandaag krijgt ze haar leven eindelijk weer op de rails. En dat heeft ook te maken met het huis waar ze dankzij een lening van het Vlaams Woningfonds vorig najaar kon intrekken.
De goedkoopste lening voor je woning? Klik hier!
Ik heb mijn zinnen gezet op een knus arbeidershuisje. Ik wil er een echte thuis van maken, voor mij en mijn dochter. Lenen kan in stappen. Kom langs in onze kantoren. Stuur een e-mail. 2018 Vlaams Woningfonds disclaimer privacy verklaring cookiebeleid.
Goedkope hypothecaire leningen terugbetalen.
Ik heb mijn zinnen gezet op een knus arbeidershuisje. Ik wil er een echte thuis van maken, voor mij en mijn dochter. Lenen kan in stappen. Kom langs in onze kantoren. Stuur een e-mail. 2018 Vlaams Woningfonds disclaimer privacy verklaring cookiebeleid.
Hoeveel tijd neemt alles in beslag?
De kredieten bij het Vlaams Woningfonds zijn sociale kredieten. Bijgevolg dient niet alleen rekening gehouden te worden met je maandinkomen. Meestal vergt alles iets meer tijd dan bij een commerciële bankinstelling. Je geduld wordt echter beloond in de vorm van een uiterst voordelig termijnbedrag.
Voorwaarden sociale lening.
Wij bezorgen op datzelfde moment ook een dossier aan je notaris. Daarna kan je contact opnemen met je notaris om een datum af te spreken voor het tekenen van de kredietakte. Alle verdere formaliteiten worden tussen de notaris en het Vlaams Woningfonds geregeld.
Contactformulier lenen.
Leeftijd jongste kind in jaren. Doel van de lening. Provincie waar woning/appartement is gelegen Selecteer een provincie. Dit veld NIET invullen. Verzend dit formulier. Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 heb je het recht op toegang tot en correctie van je gegevens die het Vlaams Woningfonds verzamelt.
Een goedkope woonlening? Test of jij in aanmerking komt.
Ik heb mijn zinnen gezet op een knus arbeidershuisje. Ik wil er een echte thuis van maken, voor mij en mijn dochter. Lenen kan in stappen. Kom langs in onze kantoren. Stuur een e-mail. 2018 Vlaams Woningfonds disclaimer privacy verklaring.
Heb jij recht op een sociale lening? Consument Geld HLN.
Naast een lage rentevoet heb je dan het voordeel dat je 100% van de waarde van het pand kunt lenen. Je kunt een sociale lening aanvragen bij het Vlaams Woningfonds of bij de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. Sinds 1 januari 2014 zijn de voorwaarden er hetzelfde.

Contacteer ons