sociale woonlening

Op zoek naar sociale woonlening?

sociale woonlening Gemeente Kapellen.
scroll naar links scroll naar rechts. Wanneer je voldoet aan bepaalde voorwaarden, kan je een sociale lening aanvragen om een huis te kopen, te bouwen of te renoveren. De rentevoet die je betaalt, ligt vaak lager dan bij de banken.
Vlaamse woonlening of de sociale lening bij de VMSW Gemeente Steenokkerzeel.
Vlaamse woonlening of de sociale lening bij de VMSW. Vlaamse woonlening of de sociale lening bij de VMSW. De Vlaamse Woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW is een voordelig woonkrediet voor wie een bescheiden inkomen heeft en toch een eigen woning wilt kopen in het Vlaamse Gewest.
Info Sociaal Woon Krediet.
slechts de helft van het ereloon van de notaris voor de leningsakte. mogelijkheid tot vermindering van het ereloon van de notaris voor de aankoopakte met 250. fiscale voordelen verbonden aan de betaalde interesten, kapitaalsaflossingen en verzekeringspremie. eventuele bouw en renovatiepremies zijn cumuleerbaar met een sociale lening.
Vlaamse Woonlening Woonplus.
Tot 2013 bestonden er twee aparte sociale woonleningen: de Vlaamse Woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW en de lening van het Vlaams Woningfonds voor gezinnen met minstens één kind ten laste. De voorwaarden en tarieven konden nogal verschillen.
Sociale woonlening slachtoffer van eigen succes De Tijd.
Wie een woning wil kopen of wil renoveren maar door het beperkte inkomen uit de boot valt voor een bankkrediet, kan aankloppen voor een sociale woonlening. Althans tot voor kort, want het budget voor dit jaar is nu al zo goed als op.
Rentevoet.
Op het tarievenblad pdf 261 kB vindt u een overzicht van de tarieven. Voor een precieze berekening contacteert u een sociale huisvestingsmaatschappij in uw buurt die de Vlaamse Woonlening verstrekt of een regionaal kantoor van de VMSW Gent of Herentals.
De Vlaamse Woonlening.
Kopen of renoveren, bij de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen kunt u terecht voor een woonkrediet tegen het laagste tarief. Met rentevoeten vanaf 2% is de Vlaamse Woonlening een stuk voordeliger dan de markt. En zo wordt ook uw woondroom mogelijk.
Sociale woonlening Gemeente Mol.
03 238 60 34. Naast de Vlaamse Woonlening en het Vlaams Woningfonds zijn er binnen de provincie Antwerpen ook een aantal niet-gesubsidieerde sociale kredietmaatschappijen actief. Hier kan je een lening bekomen voor het bouwen, kopen en/of verbouwen van je enige eigen woning.
Sociaal lenen Woondienst Regio Roeselare.
051 43 19 45. De Vlaamse Woonlening kent sociale hypothecaire leningen vanaf 1.31% toe aan personen met een bescheiden inkomen. Voor zover u aan een aantal voorwaarden voldoet en er voldoende budget is, kan u een Vlaamse Woonlening aanvragen bij de VMSW voor.:
Sociaal woonkrediet: veelgestelde vragen.
Kan ik lenen in tweede hypothecaire rang? Hoe wordt het krediet ter beschikking gesteld? Ik ben uit de echt aan het scheiden en moet een opleg betalen. Kan ik hiervoor lenen bij het Vlaams Woningfonds? Ik ben uit de echt gescheiden.
De evolutie zet zich door: minder sociale woonleningen toegekend in 2016 economie De Morgen. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus. Plus.
Deel op Whats app. Niet iedereen krijgt even vlot een hypothecaire lening bij het kopen of verbouwen van een huis. Mensen kunnen daarom een sociale woonlening met een lagere rentevoet 2 procent aanvragen bij het Vlaams Woningfonds of de VMSW.
De evolutie zet zich door: minder sociale woonleningen toegekend in 2016 Geld HLN.
Thinkstock Wie zijn huis renoveert, maar niet makkelijk aan een hypothecaire lening geraakt, kan een sociale woonlening aanvragen. Geld Het aantal sociale woonleningen in Vlaanderen is in 2016 opnieuw gedaald: van 5.057 in 2015 naar 4.584 vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van het Vlaams Woningfonds en de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW.

Contacteer ons