sociale woonlening

Zoeken naar sociale woonlening

De Vlaamse Woonlening.
Kopen of renoveren, bij de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen kunt u terecht voor een woonkrediet tegen het laagste tarief. Met rentevoeten vanaf 2% is de Vlaamse Woonlening een stuk voordeliger dan de markt. En zo wordt ook uw woondroom mogelijk.
Rentevoet.
De VMSW biedt geen variabele rentevoeten aan. De Vlaamse Woonlening of sociale lening kent wel zogenaamde renteherzieningen. Deze hebben volgende specifieke structuur.: De lening krijgt bij de start een debetrentevoet die minimaal 2% bedraagt en maximaal vier derden van een referentierentevoet.
A-stad.
Sociaal woonkrediet: veelgestelde vragen.
Kan ik lenen in tweede hypothecaire rang? Hoe wordt het krediet ter beschikking gesteld? Ik ben uit de echt aan het scheiden en moet een opleg betalen. Kan ik hiervoor lenen bij het Vlaams Woningfonds? Ik ben uit de echt gescheiden.
Ook sociale woonlening voor alleenstaanden of gezinnen zonder kinderen Spaargids.be.
Sinds 1 januari 2014 kunnen ook alleenstaanden en gezinnen zonder kinderen terecht bij het Vlaams Woningfonds voor een sociale woonlening. Op 1 januari 2014 wijzigde het Vlaams Woningfonds zijn voorwaarden voor een sociale woonlening. Voortaan kunnen zowel alleenstaanden en gezinnen met of zonder kinderen een hypothecaire lening afsluiten.
kredietvennootschap, hypothecaire lening, sociale lening, woonlening.
Wij zijn al sinds 1893 een sociale kredietvennootschap erkend door de Overheid, met vestigingen in Brussel en Halle. Wij zijn actief in Vlaanderen en in Brussel. Bij ons kan u terecht voor sociale hypothecaire leningen en woonleningen tegen speciale voorwaarden.
Sociale woonlening Stad Lommel.
Zowel voor het kopen van een woning als het financieren van energiebesparende maatregelen zijn er leningen beschikbaar aan speciale tarieven. De Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW. De Vlaamse Woonlening is het woonkrediet van de VMSW. De Vlaamse Regering subsidieert deze hypothecaire woonlening.
Een sociale woonlening Warmer Wonen.
Een sociale woonlening. De Vlaamse Woonlening is het woonkrediet van de VMSW Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. De Vlaamse regering subsidieert deze hypothecaire woonlening. Bij de VMSW kun je lenen tegen 2%. Het tarief kan nooit lager zijn dan 2%, maar het kan maandelijks wel stijgen of dalen.
sociale woonlening Gemeente Kapellen.
scroll naar links scroll naar rechts. Wanneer je voldoet aan bepaalde voorwaarden, kan je een sociale lening aanvragen om een huis te kopen, te bouwen of te renoveren. De rentevoet die je betaalt, ligt vaak lager dan bij de banken.
Sociale woonlening Gemeente Mol.
03 238 60 34. Naast de Vlaamse Woonlening en het Vlaams Woningfonds zijn er binnen de provincie Antwerpen ook een aantal niet-gesubsidieerde sociale kredietmaatschappijen actief. Hier kan je een lening bekomen voor het bouwen, kopen en/of verbouwen van je enige eigen woning.
Sociale woonlening Wervik.
Dienstverlening en bestuur. Home Sociale woonlening. Loket Wonen en Zorg. De Vlaamse Woonlening is het woonkrediet van de VMSW Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen. De Vlaamse Regering subsidieert deze hypothecaire woonlening. Bij de VMSW kunt u vanaf 1 september 2014 lenen aan een rentevoet tussen 2% en 297%.
Een sociaal krediet: de voorwaarden.
De hierboven vermelde maximum prijzen.: worden bijkomend met 10.700 euro sociale koopwoning niet gelegen in een kernstad of in de Vlaamse Rand rond Brussel of met 11.700 euro sociale koopwoning gelegen in een kernstad of in de Vlaamse Rand rond Brussel verhoogd wanneer het jongste kind van de ontlener op het ogenblik van de betaling van de dossierkost aan het Vlaams Woningfonds minder dan zes jaar oud is.;

Contacteer ons