Groen lening

Op zoek naar Groen lening?

Energielening 2018 Energiesparen. cross. login. question-circle. search. up-down. vlaanderen-logo. warning.
De lening is terug te betalen over een periode van 10 jaar. Lening 0%: prioritaire doelgroep. Daarnaast kan ook de prioritaire of kwetsbare doelgroep een energielening afsluiten tot 15.000 euro, terug te betalen over termijn van 10 jaar, intrest 0%.
Groene renovatielening Belfius.
Zeker nu de energieprijzen de lucht in gaan. Voor werken die uw huis energiezuiniger maken, kan u een groene renovatielening aanvragen. Bovendien kan u uw lening online berekenen en onmiddellijk aanvragen! Leen extra voordelig aan 155%, voor uw groene renovatielening!
Groene lening.
De groene lening is onderdeel van de economische herstelwet van 27 maart 2009. De regelgeving geldt voor leningen die afgesloten worden tussen 1 januari 2009 en 31 december 2011. Voordelen groene lening. Er wordt een intrestkorting toegekend van 15%, op de lening.
Ecokrediet Beobank. beobank-car. beobank-card. beobank-document. beobank-envelope. beobank-info. beobank-lock. beobank-moto. beobank-o. beobank-pencil. beobank-person. beobank-phone. beobank-search. b
Nieuwe en tweedehands autolening. Leningen voor uw woning. Een aangepast krediet voor uw droomproject. Ontdek de lening die uw droomauto dichterbij brengt. Ontdek ons Gezinsbeschermingsplan. Schuldsaldoverzekering voor kredietkaart. Schuldsaldoverzekering voor projecten. Schuldsaldoverzekering voor een woonkrediet. Tips en Blog. Eco groen krediet.
Wat zijn de voorwaarden voor een groene lening? Mijn project Ik Ga Bouwen.be.
Een groot deel daarvan heeft betrekking op energievriendelijke maatregelen: een nieuwe stookketel, vervanging van uw ramen, thermostatische kranen voor uw verwarming, thermische isolatie van uw zolder enzovoort. Dan doet u er goed aan om met uw bankier te gaan praten en hem te vragen of u in aanmerking komt voor een voordelig groen krediet. Wij klopten alvast aan bij diverse banken en polsten naar hun aanbod en voorwaarden. Wat meteen opvalt: ING is een van de weinige financiële instellingen in ons land die geen specifieke groene lening aanbiedt.
Een groene lening: kom jij in aanmerking?
Wanneer kan je een groene lening of ecokrediet aanvragen? Een groene lening wordt in principe slechts verstrekt om energiebesparende verbouwingen aan een huis of appartement te financieren. In de praktijk komt het echter geregeld voor dat deze werken een onderdeel zijn van een grotere renovatie. De banken eisen daarom niet dat elke euro van de lening groen wordt gebruikt.
Groene leningen FOD Financiën.
Moet ik gedurende de volledige looptijd van de lening eigenaar of naakte eigenaar, bezitter, erfpachter, opstalhouder, vruchtgebruiker of huurder blijven van de woning om recht te blijven hebben op de interestkorting en op de belastingvermindering voor de interesten van een groene lening?
Groene leningen vergelijken Energiezuinig renoveren.
Hoewel de groene lening met fiscale voordelen zoals hoger vermeld niet meer kan worden afgesloten, kan er voor energiebesparende werken een voordelige lening afgesloten worden bij de overheid. Zowel het Vlaams Gewest, Waals Gewest als Brussels Hoofdstedelijk Gewest biedt deze leningen aan onder de benaming energielening.
Groene lening: energiezuinig investeren KBC Bank Verzekering.
Bereken en vraag een groene lening aan. Representatief voorbeeld: voor een lening op afbetaling van 10.500 euro met een looptijd van 60 maanden aan een vast jaarlijks kostenpercentage en vaste actuariële debetrentevoet van 159%, betaalt u 60 maandelijkse aflossingen van 18216, euro of in totaal 10.92986, euro.
Groene lening Gemeente Beernem.
Openbare werken en mobiliteit. Milieu, natuur en groen. Leven en welzijn. Huis van het Kind. Welzijn Sociaal Huis. De Kleine Beer. Zelf iets organiseren. Overzicht lokale ondernemers. Wonen en werken. Wonen, bouwen en verbouwen. Een zaak starten. Werken bij de gemeente. Wonen en werken. Wonen, bouwen en verbouwen. Wie zijn woning renoveert, wil daarbij meestal ook het energieverbruik naar omlaag krijgen. Investeren in energiebesparende maatregelen zoals hoogrendementsglas, een condensatieketel, dakisolatie, loont. U verdient uw investering terug doordat uw energieverbruik daalt en doordat u daarbij meestal geniet van interessante premies. Maar, vooraleer u kunt genieten van een gerenoveerde en energiezuinige woning, moeten die werken natuurlijk eerst betaald worden. Om dit voor z'n' inwoners mogelijk te maken heeft het gemeentebestuur van Beernem een overeenkomst afgesloten met de West-Vlaamse Intercommunale WVI, die optreedt als kredietverstrekker voor het Fonds ter Reductie van de Globale Energiekost FRGE. Als inwoner van Beernem kunt u voor bepaalde energiebesparende maatregelen een lening afsluiten aan een rentevoet van 2%.
AXA.
terug bedrag meenemen. Deze berekening werd gemaakt op basis van het standaardtarief. Voor een gepersonaliseerd tarief op maat, neemt u best contact op met uw AXA bankagent of verzekeringsmakelaar. Deze simulatie is louter informatief en niet bindend voor de klant of AXA.
Veelgestelde vragen over de groene lening.
Indien u méér heeft geleend dan 15.000 euro kunt u uw lening laten opsplitsen in een groene lening met een maximumbedrag van 15.000 euro waarvoor u de specifieke voordelen van de groene lening kan krijgen en een andere, niet-groene lening waarvoor u de specifieke voordelen voor de groene lening niet kan krijgen.

Contacteer ons