sociale lening

Zoeken naar sociale lening

Voorwaarden sociale lening.
Een overzicht van je maandelijkse inkomsten van de laatste zes maanden en vaste uitgaven loonfiches, attest vervangingsinkomen, rekeninguittreksels, contracten van leningen., De gegevens van de aan te kopen woning/appartement en/of een kostprijsraming van de werken die je zou willen uitvoeren.
Ons onderdak Ieper Home.
Aanvullende lening Provincie Oost-Vlaanderen.
Een correcte aanvraag bestaat uit volgende documenten.: Het aanvraagformulier: dit formulier wordt volledig ingevuld door jou en door de kredietmaatschappij. Attest registratie: dit attest wordt ingevuld door het registratiekantoor. Kreeg je voor de hoofdlening een sociale lening? Dan is dit attest niet meer nodig.
Komt 80% van de Vlamingen in aanmerking voor een sociale lening? Radio1.
80% van de Vlamingen zou in aanmerking komen voor een sociale lening. Onderzoeksleider Wonen bij het onderzoeksinstituut Arbeid en Samenleving, Soen Winters vertelt wie er nu wel in aanmerking komt voor een sociale lening. Your device does not support this media type.
Mijn Huis Sociale leningen Sint-Truiden.
Realiseer uw droomwoning dankzij onze ervaring. Sociale leningen zijn niets voor u, denkt u? Iedereen kan in principe van een sociale lening genieten. Neem vandaag nog contact op met Mijn Huis in Sint-Truiden om te genieten van de beste voorwaarden.
Welkom bij Landwaarts.be.
Opstart eerste fase Kinrooi Meytersveld. Wij zetten ons in voor het bouwen van betaalbare sociale koopwoningen. Ook voor sociale kavels kan u bij ons terecht. U kan bij ons terecht voor een voordelige lening van de VMSW of van Landwaarts Sociaal Woonkrediet.
Ijzer en zee Lenen.
U kan bij Woonmaatschappij IJzer Zee terecht voor het indienen van een leningsaanvraag voor een sociale lening en dit voor de aankoop van een sociale koopwoning, de aankoop van een woning met renovatie, de renovatie van uw eigen woning of het bouwen van een woning gelegen in de arrondissementen Veurne en Diksmuide.
Sociale woonlening Gemeente Mol.
03 238 60 34. Naast de Vlaamse Woonlening en het Vlaams Woningfonds zijn er binnen de provincie Antwerpen ook een aantal niet-gesubsidieerde sociale kredietmaatschappijen actief. Hier kan je een lening bekomen voor het bouwen, kopen en/of verbouwen van je enige eigen woning.
Sociale leningen Gemeente Ham.
Een lening krijgen voor een huis of appartement is vandaag de dag niet zo eenvoudig. Zeker niet voor mensen met een beperkt inkomen. De Vlaamse Woonlening kan een oplossing bieden. Met rentevoeten vanaf 15 is de Vlaamse Woonlening meestal een stuk goedkoper dan de markt. Voor mensen met een beperkt inkomen wordt een eigen woning zo een bereikbare droom. De Vlaamse Woonlening kan verkregen worden voor de aankoop van een woning die minstens 30 jaar oud is en die gerenoveerd moet worden. Ook wie al een woning heeft kan voor de renovatie verbetering of aanpassing een Vlaamse Woonlening aangaan. Daarnaast kan ook wie wilt bouwen of een sociale woning wilt kopen gebruikmaken van de Vlaamse Woonlening.
Leningen bij een sociale kredietmaatschappij erkend door de Vlaamse Regering Stad Vilvoorde.
De gezinssamenstelling is medebepalend bij de bepaling van de maximale waarde van de lening. Er is een vaste basisrentevoet voor de volledige duur van de lening. Inlichtingen en formulieren. URL: http//www.sociaal-woonkrediet.be: http//www.wb.be.: Kredietmaatschappij, Krediet voor Sociale Woningen. Tel: 02 673 33 00.
kredietvennootschap, sociale hypothecaire lening, lenen, woonlening.
Wij zijn al sinds 1893 een sociale kredietvennootschap erkend door de Overheid, met vestigingen in Brussel en Halle. Wij zijn actief in Vlaanderen en in Brussel. Bij ons kan u terecht voor sociale hypothecaire leningen en woonleningen tegen speciale voorwaarden.
Volkskrediet De Toren Aalst Hypothecaire leningen Consumentenkrediet Sociale leningen Volkskrediet De Toren Aalst 9300, Stationsstraat 18.
Belangrijk is dat de rentevoet van de lening niet wordt verhoogd bij hoge leenkwotiteiten d.w.z. 100 % krediet zonder renteverhoging. Het maximaal ontleend bedrag beloopt 228.00000, te verhogen met.: 5 % per kind ten laste, inwonend ascendent, gezinslid met ernstige handicap.

Contacteer ons