sociale lening

Op zoek naar sociale lening?

Lenen bij VMSW.
De standaardduurtijd van de lening is 20 jaar. Wat zijn de belangrijkste verplichtingen? U moet de woning zelf bewonen. Hoe vraagt u een lening aan? Stap 1 Vraag een lening aan bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Stap 2 Controle van uw aanvraag en schatter op bezoek.
Sociale woonlening Stad Lommel.
Elke Limburgse particuliere eigenaar kan tot 10.000 euro ontlenen voor het plaatsen van hoogrendementsglas en bijhorende raamprofielen, het vervangen van verwarmingsinstallaties door een energiezuinige verwarmingsketel of voor isolatie van dak, kelder en muren. Ook de installatie van een warmtepomp of zonneboiler is mogelijk. De lening moet worden terugbetaald over vijf jaar, aan een intrest van 2%.
Particulier Ik heb een vraag over een sociale koopwoning of sociale lening Woonwijzermeetjesland.
BEL 09 378 61 70. Particulier Ik heb een vraag over een sociale koopwoning of sociale lening. Om uw vraag over een sociale koopwoning of sociale lening snel en volledig te kunnen beantwoorden zijn we geïnteresseerd in uw meest recente aanslagbiljet.
Komt 80% van de Vlamingen in aanmerking voor een sociale lening? Radio1.
80% van de Vlamingen zou in aanmerking komen voor een sociale lening. Onderzoeksleider Wonen bij het onderzoeksinstituut Arbeid en Samenleving, Soen Winters vertelt wie er nu wel in aanmerking komt voor een sociale lening. Your device does not support this media type.
Lenen.
Wat zijn de belangrijkste verplichtingen bij een lening? Hoe vraagt u een lening aan? Heeft u al een lening bij de VMSW? Voor uw persoonlijke proefberekeningen maakt u een afspraak met de Dienst Verhuring en Verkoop. Mijn plaats op de wachtlijst. Wonen in een sociale woning.
Aanvullende lening Provincie Oost-Vlaanderen.
Een correcte aanvraag bestaat uit volgende documenten.: Het aanvraagformulier: dit formulier wordt volledig ingevuld door jou en door de kredietmaatschappij. Attest registratie: dit attest wordt ingevuld door het registratiekantoor. Kreeg je voor de hoofdlening een sociale lening? Dan is dit attest niet meer nodig.
Sociale leningen.
Dienst Ruimtelijke Ordening en Huisvesting. In Temse is er één kredietmaatschappij om een sociale lening aan te vragen, namelijk Koning in mijn Woning. Er worden ook goedkope, sociale leningen voor structurele, energiebesparende werken, verstrekt door Interwaas: zie www.interwaas.be of www.frge.be.
De goedkoopste lening is een sociale lening.
VOLG ONS VIA. De goedkoopste lening is een sociale lening. De goedkoopste lening is een sociale lening. Gewijzigd op 17/08/2012 door Daan Slingers. De minimumrente voor sociale woonkredieten is deze maand gedaald tot 129, procent. Wie komt hiervoor in aanmerking?
eensocialeleningaanvragen kempenswoonplatform.
Voor de financiering van je nieuwbouw, je aankoop en/of verbouwing van een woning kan je onder bepaalde voorwaarden beroep doen op een sociale lening. Met een sociale lening betaal je vaak minder af dan met een reguliere lening. Je kan voor zon sociale lening terecht bij diverse instanties.
Leningen bij een sociale kredietmaatschappij erkend door de Vlaamse Regering Stad Vilvoorde.
De gezinssamenstelling is medebepalend bij de bepaling van de maximale waarde van de lening. Er is een vaste basisrentevoet voor de volledige duur van de lening. Inlichtingen en formulieren. URL: http//www.sociaal-woonkrediet.be: http//www.wb.be.: Kredietmaatschappij, Krediet voor Sociale Woningen. Tel: 02 673 33 00.
Sociale leningen Stad Tienen.
Wie aan bepaalde voorwaarden voldoet, komt in aanmerking om via een sociale lening voordelig geld te lenen voor de aankoop, renovatie of het behoud van een woning. Hypothecaire lening aan voordelig tarief voor de aankoop, renovatie of het behoud van een woning aangeboden door Vlaams Woningfonds, Sociaal wonen arrondissement Leuven.
Sociale lening aangaan.
Met een Q50-65 en termijn van 20j kan je na wat onderhandelen bij een bank wel lager geraken. Hangt dus van de situatie af of je voor de sociale lening moet gaan of niet. proberen kan altijd, kost je 50EUR inschrijvingskost.

Contacteer ons