sociale lening

Meer resultaten voor sociale lening

Minister Homans brengt bezoek aan de 100.000ste ontleenster van een sociale lening door Vlaams Woningfonds Liesbeth Homans.
Vlaams minister van Wonen Liesbeth Homans N-VA bracht vandaag een bezoek aan de 100.000ste ontleenster van een sociale lening door het Vlaams Woningfonds. Een sociale lening is een instrument dat mensen, die niet over voldoende financiële middelen beschikken, toch in staat stelt om een eigendom te verwerven, aldus minister Homans.
Sociale woonlening Gemeente Mol.
03 238 60 34. Naast de Vlaamse Woonlening en het Vlaams Woningfonds zijn er binnen de provincie Antwerpen ook een aantal niet-gesubsidieerde sociale kredietmaatschappijen actief. Hier kan je een lening bekomen voor het bouwen, kopen en/of verbouwen van je enige eigen woning.
Lening Wikipedia.
Sociale lening bewerken. Een sociale lening is een lening die, vaak door of met steun van de overheid, in bepaalde gevallen op gunstige voorwaarden verstrekt wordt. Dit kan bijvoorbeeld gelden voor studenten sociaal leenstelsel, inburgeraars en mensen met een AOW-gat voorschotregeling AOW.
Sociale lening Vlaams Woningfonds Gemeente Olen.
Team Maatschappelijk Werk. Raden en commissies. Sociale lening Vlaams Woningfonds. Sociale lening Vlaams Woningfonds. Het Vlaams Woningfonds geeft voordelige woonleningen aan gezinnen met minstens 1 kind en een begrensd inkomen. Gezinnen met minstens 1 kind ten laste en een reglementair begrensd inkomen.
Sociale leningen KLEMO.
Dan zal de eerste betaling eraf gaan op 17 november. Is een sociale lening fiscaal aftrekbaar? Een sociale lening is een hypothecaire lening en dus volledig fiscaal aftrekbaar volgens het geldende stelsel van de woonbonus dat van toepassing is voor alle leningen vanaf 2005.
Individuele hulpverlening Sociale Dienst Federaal Wetenschapsbeleid.
De toekenning gebeurt op grond van een maatschappelijke enquête door de maatschappelijk assistente. Bij een financiële tegemoetkoming in de vorm van een lening of een gift, wordt de aanvraag voorgelegd aan een beperkt comité bestaande uit vier beheerders van de vzw Sociale dienst.
Lenen.
Welke gegevens gebruikt Waasse Landmaatschappij van u? Wij kijken na of u een sociale woonlening kunt afsluiten. Dit gebeurt op het ogenblik dat u zich inschrijft en op het ogenblik dat de rentevoet wordt bepaald. Deze gegevens zijn.: adres en contactgegevens.
Woonhulp sociale lening Meeuwen-Gruitrode.
Woonhulp sociale lening. Woonhulp sociale lening. In bepaalde gevallen kan wie een woning koopt, bouwt of verbouwt leningen aan een voordelig tarief krijgen. Er bestaat ook een goedkope tot renteloze lening voor energiebesparende maatregelen. Lening voor energiebesparende maatregelen. Subsidies duurzaam bouwen.
Sociale lening bij een erkende kredietmaatschappij Gemeente Herzele.
scroll naar links scroll naar rechts. Sociale lening bij een erkende kredietmaatschappij. Sociale lening bij een erkende kredietmaatschappij. De Vlaamse regering erkent momenteel 17 kredietmaatschappijen. Deze erkende kredietmaatschappijen kennen sociale leningen toe voor het kopen, bouwen of renoveren van een bescheiden woning.
Vlaamse Woonlening of de sociale lening bij de VMSW Gemeente Merelbeke.
Vlaamse Woonlening of de sociale lening bij de VMSW. De Vlaamse Woonlening van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen VMSW is een voordelig woonkrediet voor wie een bescheiden inkomen heeft en toch een eigen woning wilt kopen in het Vlaamse Gewest.
L'Abri' 174.
Dan komt U waarschijnlijk in aanmerking voor een niet-gesubsidieerde Sociale lening! Als u het zeker wil weten, vul dan dit formulier in en zend het door. De voordelen van een Sociale lening zijn. De rentevoet van Uw lening is altijd vast voor de hele periode van Uw lening.
Sociale Lening Sociale Lening: Hypothecaire Lening: Woonkrediet en Hypotheek Lening Mogelijkheden.
Beperkt tot bescheiden woningen in Vlaanderen. Goedkope lening met rentesubsidie. Laagste rentevoeten voor beperkte inkomens. Voor kopen en renoveren. Beperkt tot sociale woningen. Op deze website kan je terecht voor een transparant advies omtrent sociale leningen en wie in aanmerking komt.

Contacteer ons