rentevoet vandaag

Resultaten voor rentevoet vandaag

Kan je vandaag aan 0% lenen voor je woning?
Kan je vandaag aan 0% lenen voor je woning? De rentevoet van woonkredieten stond historisch nog nooit zo laag. Lenen voor een huis kost je vandaag dus een stuk minder dan vroeger. Sommigen betalen sinds een tijdje zelfs geen intrest meer aan hun bank.
BNP Paribas Fortis verwacht dit jaar matige" stijging van de rente op woonkredieten VRT NWS. VRT NWS. VRT NWS.
Die is voldoende hersteld om zonder te kunnen, luidt het. Marktleider BNP Paribas Fortis hield vandaag zijn jaarlijkse persconferentie over de cijfers en tendensen in de sector. Voor" 2018 wijzen verschillende factoren in de richting van een rentestijging, maar als die er inderdaad zou komen, zal ze wellicht gematigd zijn, zegt Sébastien Degand, de verantwoordelijke voor de kredieten aan particulieren. We" gaan voor de Belgische tarieven op 10 jaar uit van een stijging met 50 basispunten 05, procent, gespreid over de komende 12 maanden." Met andere woorden: BNP Paribas Fortis schat in dat de vaste rentevoet zal stijgen van ongeveer 2 procent naar 25, procent.
Rente op woonleningen blijft lichtjes stijgen Consument Geld HLN.
Een jaar geleden kon je bij Crelan onder welbepaalde voorwaarden nog een hypothecaire woonlening met vaste rente op tien jaar afsluiten met een rentevoet van 098%. Vandaag worden dergelijke bodemrentes niet meer gegeven, blijkt uit het overzicht op Spaargids.be, waar consumenten de voorstellen die ze van hun bank krijgen kunnen invullen.
Rente Wikipedia.
De rentevoet is het percentage gedeeld door 100, bijvoorbeeld bij 4% is dit 004. Afhankelijk van de context wordt met het woord rente het bedrag of dit jaarpercentage bedoeld. Voor de duidelijkheid kan men spreken van rentebedrag" en rentepercentage" per jaar" of rentevoet" per jaar" of analoog voor een andere periode.
Woonkredietsimulator Crelan.
Een variabele rentevoet wil zeggen dat naargelang de formule die u heeft gekozen de rentevoet van uw Woonkrediet Plus als volgt zal worden herzien.: 1/1/1: de rentevoet wordt elk jaar herzien. 3/3/3: de rentevoet wordt om de drie jaar herzien.
termijnrekening aantrekkelijke rente Nagelmackers.
Zekerheid vandaag, perspectief morgen. Een belegging op korte tot middellange termijn in een termijnrekening is een interessant alternatief indien u uw kapitaal wilt beschermen. Groot verschil met een klassieke spaarrekening is wel dat uw geld gedurende de volledige looptijd vaststaat. U behoudt daarom best nog een buffer voor onverwachte uitgaven. Door verschillende looptijden te combineren, behoudt u bovendien de mogelijkheid om de bedragen die op vervaldag komen te herbeleggen in geval van een rentestijging. Drie uitstekende redenen om een termijnrekening bij Nagelmackers te openen. Nagelmackers biedt zeer aantrekkelijke rentes aan op termijnrekeningen van 1 tot 10 jaar. Uw rentevoet is gewaarborgd gedurende de volledige looptijd van uw termijnrekening.
Je krediet aan de voordeligste rentevoet: Hypotheekvoordeel.
Je wilt een lening aangaan voor je woning? Hier geniet je een lage rentevoet. Contacteer ons vandaag! Voordeligste rente voor jou. Zoals je ongetwijfeld reeds weet, dien je voor elke woon lening die je afsluit bij eender welke financiële instelling een rente ook wel interest genoemd te betalen op de geleende som.
Hypothecaire lening vergelijken? Hier ALLE Hypotheekaanbieders.
Koppels krijgen bijvoorbeeld een lagere rentevoet dan alleenstaanden. De kans dat een alleenstaande zijn hypothecaire lening niet kan terugbetalen is immers groter dan dat het geval is bij een koppel. Ook de quotiteit speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de rentevoet.
Vergelijk hypothecaire leningen Spaargids.be.
Stuur mij de kopie van het voorstel via mail! Ontvang nu een gratis kopie van dit voorstel in uw mailbox. Het ultieme bewijs van de echtheid! Schrijf mij ook in voor. Onderhandelde Woonleningen krijg de laatste rentevoeten in je inbox.
Zullen de hypothecaire rentevoeten de komende maanden stijgen of dalen? Wikifin.
Maar ook daarover is er geen zekerheid. Wel zeker is dat de rentevoeten vandaag op een erg laag peil liggen. De ouders van vele jonge bouwers zijn waarschijnlijk dan ook een beetje jaloers op hun kinderen die erg goedkoop kunnen lenen. Voor die ouders kan het trouwens interessant zijn om hun hypotheeklening te heronderhandelen. Een heel eenvoudig hulpmiddel is onze checklist met waardevolle aanwijzingen om een hypotheeklening efficiënt te heronderhandelen. Je vindt die checklist hier. Wij raden je zeker niet aan om je bouwplannen uit te stellen en op lagere rentevoeten te wachten. Anderzijds is het ook niet aan te raden om overhaast te werk te gaan bij het zoeken naar een woning, uit angst om morgen een veel duurdere lening te moeten afsluiten. Het is erg belangrijk dat je je koop of bouwplannen grondig voorbereidt. Weet ook dat lage rentevoeten weleens samengaan met hoge prijzen van gronden, woningen en bouwwerken. Ook het omgekeerde is het geval. Wanneer je volgend jaar een hogere rentevoet zou betalen op een hypothecaire lening, zijn de woningprijzen ondertussen misschien niet meer gestegen of zijn ze zelfs gedaald.
Lening afsluiten: informatie.
De rente-evolutie goed inschatten is de kunst. Vandaag is een vaste rentevoet de goede keuze. Gezien een variabele rentevoet relatief laag staat, lijkt deze zeer aantrekkelijk. Maar de kans dat deze zal stijgen is echter vrij groot. Wil je een lening afsluiten met variabele rentevoet?
Rentebarometer Immotheker Finotheker.
Maak een afspraak en wij helpen u alles op een rijtje te zetten en leggen u haarfijn uit wat er mogelijk is. Zodat u met een gerust gemoed én een gezond financiële vooruitzicht uw handtekening onder uw lening kunt zetten.

Contacteer ons