rentevoet vandaag

Meer resultaten voor rentevoet vandaag

Leen eens goedkoop bij uw eigen vennootschap Wolters Kluwer.
Indien u vandaag privé dringend geld nodig heeft voor een bepaald project dat u absoluut privé wenst te realiseren, dan kan het in bepaalde situaties interessanter zijn om een lening bij uw eigen vennootschap af te sluiten i.p.v. een extra loon of dividend uit te keren. In sommige situaties kan u zelfs een renteloze lening verkrijgen van uw vennootschap. Voordeel alle aard. In principe moet u een marktconforme rente betalen aan uw eigen vennootschap indien u een lening bij haar afsluit. Naargelang de looptijd en aard van de lening hanteert de fiscus verschillende tarieven om die marktconforme rentevoet vast te leggen. Wordt de lening renteloos of tegen een lagere rentevoet toegekend, dan moet in hoofde van de bedrijfsleider voor het verschil een voordeel alle aard worden belast.
Wat met de gewaarborgde rentevoet in uw groepsverzekering? Gras Savoye.
Vandaag schommelen de rentevoeten op obligaties van de sterkere Europese landen rond 25%. In het licht daarvan zijn de verzekeraars van oordeel dat zij voor hun toekomstige verplichtingen in het kader van groepsverzekeringen moeilijk een gewaarborgde rentevoet van 3% of meer kunnen blijven aanbieden.
Banken moeten negatieve rente bij woonkredieten betalen Nieuw-Vlaamse Alliantie N-VA.
Door het lagerentebeleid van de Europese Centrale Bank is het vandaag zo dat sommige mensen een woonkrediet hebben met een negatieve rente. Dit wil zeggen dat de bank rente aan de klant moet betalen, en niet omgekeerd zoals meestal het geval is. Enkele banken betalen nu reeds hun klanten met een negatieve rente op het woonkrediet. Niettemin zijn er enkele banken die weigeren de rente te betalen. Zij steunen op de algemene voorwaarden die stellen dat het krediet in het voordeel van de bank intresten opbrengt. De bank zou op die manier dus geen rente aan de klant moeten betalen. De bijzondere voorwaarden stellen echter dat de verandering in de min van de rentevoet onbeperkt is.
Lening op afbetaling Diensten Nagelmackers.
Dankzij de autolening van Nagelmackers geniet u momenteel van een voordelige rentevoet van 125%. U kunt de wagen van uw dromen vandaag kopen en uw lening terugbetalen op uw eigen tempo. Geniet van een uitstekende rentevoet. Nagelmackers biedt u een voordelige rentevoet aan van 125%!,
Vaarwel woonlening met vaste rente? Metro.
Op Europees niveau wordt overwogen om de vaste rentevoet bij woonleningen af te schaffen. Hierdoor riskeert de gemiddelde Belg 19.000 euro meer te betalen voor zijn lening, waarschuwt de financiële vergelijkingssite TopCompare.be. Het voorstel komt van het Baselcomité, de internationale instantie die waakt over de financiële gezondheid van de banken in een groot deel van de wereld. De instelling is van mening dat banken te veel risicos dragen als ze hypothecaire leningen met vaste rentes afsluiten, zeker nu er opnieuw een stijging van de rentes kan verwacht worden. Binnen het comité gaan dan ook stemmen op om een einde te maken aan de vaste rentes. Het is niet 100% zeker of het zo ver zal komen, legt Wouter Vanderheere, mede-oprichter van TopCompare.be, uit aan Metro. Wat wel vaststaat is dat het Baselcomité deze piste aan het onderzoeken is en op basis daarvan aanbevelingen zal maken aan de bankensector. Die zijn niet bindend, maar worden meestal wel goed opgevolgd. Risicos voor de klant. Volgens Vanderheere zou de ingrijpende maatregel wel grote gevolgen hebben voor Belgische ontleners. Zon 89% van de Belgische klanten kiest vandaag voor een vaste of semi-vaste rente van tenminste tien jaar.
Spaarrente in 6 jaar van 25, naar 030, % VTM NIEUWS.
Op 22 juli 2008 verhoogde het toenmalige Dexia nog de rente op het spaarboekje van 2 % naar 25, %, maar sindsdien is de spaarrente in vrije val. Vandaag leveren de basisrente en de getrouwheidspremie samen nog 030, % op.
rente spaarrekening vergelijken.
Ik wil sparen op korte termiijn en nog een anantrekkelijke rente opbrengt. Voor spaarders die hun geld tijdelijk willen parkeren en tegelijk willen genieten van een hoge rente. Met de niet-gereglementeerde spaarrekening geniet u van een eenvoudige combinatie van hoge rentevoet en hoge beschikbaarheid.
Historisch lage rentevoeten: hèt moment om uw woonkrediet te verplaatsen naar AXA / Bank!
Veilig sparen met gegarandeerde rentevoet. Op een termijnrekening van AXA Bank plaatst u geld dat u niet direct nodig hebt. pensioensparen 940 eur belastingen teruggave rendement vanaf 25 euro BNP Paribas B Pension Stability BNP Paribas B Pension Balanced BNP Paribas AXA B Pension Growth gratis beleggingsfonds beleggingsfonds belegd fondsen aandelen vasu liquide risicospreiding Pensioensparen bij AXA Bank. Bereid u vanaf vandaag al voor op uw pensioen.
woonkrediet lening huis berekenen rentevoet vandaag.
Ook als de rente stijgt" Wie vandaag leent op 20jaar, betaalt voor een variabele rentevoet, afhankelijk van de formule, 110%, à 150%.Dat, tarief mag volgens de wet hooguit verdubbelen.Dat" kan dus maximaal 22%, tot 3% worden.Voor diezelfde lening met een vaste rentevoet moet je rekenen op een gemiddeld 2%, zegt JohnRomain.
Goed nieuws voor de beleggers: rentevoeten stijgen opnieuw OBLIS.
Deze obligatie, verkrijgbaar in coupures 1.000 euro, wordt door SP als speculatief beschouwd getuige de rating B. De kwartaalcoupon werd onlangs uitbetaald, zodat het aantal dagen aan verschuldigde verlopen intresten beperkt is. De CMS/CMT op 10 jaar is een interbancaire rentevoet. Vandaag maandag staat die op 112%.
Hypothecaire lening Belfius.
geen kosten voor een nieuwe hypothecaire waarborg. mogelijk een fiscaal voordeel 2. vrije keuze van formule en looptijd die het best bij u passen. We helpen u graag verder in een kantoor Simuleer uw hypothecaire lening Uw hypothecaire lening in 4 stappen.
Hypothecaire lening vergelijken? Vergelijk hier ALLE aanbieders.
Kredietgevers kijken bij een lening eveneens naar het profiel van de klanten. Koppels krijgen bijvoorbeeld een lagere rentevoet dan alleenstaanden. De kans dat een alleenstaande zijn hypothecaire lening niet kan terugbetalen is immers groter dan dat het geval is bij een koppel. Ook de quotiteit speelt een belangrijke rol bij het bepalen van de rentevoet.

Contacteer ons