rentevoet vandaag

Op zoek naar rentevoet vandaag?

Spaarrente in 6 jaar van 25, naar 030, % VTM NIEUWS.
Belfius heeft vandaag als eerste Belgische grootbank zijn rente op het spaarboekje verlaagd tot 030, %. Daarmee zet de dalende trend van de rente op het spaarboekje zich onverminderd voort. Sinds de zomer van 2008 is de rente bij Belfius gedaald van 25, % naar de huidige 030, %.
Lening op afbetaling Diensten Nagelmackers.
U kunt de wagen van uw dromen vandaag kopen en uw lening terugbetalen op uw eigen tempo. Geniet van een uitstekende rentevoet. Nagelmackers biedt u een v oordelige rentevoet aan van 150, %! Lening op afbetaling van 25.000 EUR bestemd voor de aankoop van een nieuwe wagen.
Zo bespaar je 17.000 euro op je woonlening Het Nieuwsblad.
Momenteel bedraagt het gemiddelde tarief geafficheerd door een bank 434%, voor een lening op 20 jaar tegen een vaste rente. Maar wie het een beetje goed aanpakt kan tijdens het onderhandelen nog een pak geld besparen. Hoe zit het vandaag de dag met de woonleningen?
Hoeveel bedraagt je rentevoet?
Aanpassing van de rentevoet tijdens de looptijd van het krediet. Normaliter kan de rentevoet wijzigen in functie van de evolutie van je inkomen en gezinssamenstelling. Gelet op de actuele referentierentevoet kan de rentevoet van 2% echter niet stijgen of dalen tijdens de looptijd van de lening.
Tips voor herfinanciering van je lening.
Overweeg een herfinanciering als je in 2009 en 2010 met een dure jaarlijks aanpasbare rentevoet opgescheept zit startrente was 3% of meer. Vandaag staan bankiers, gezien de huidige economische en financiële situatie, meer dan ooit huiverachtig om herfinancieringen toe te staan.
ECB laat rentevoet ongewijzigd UPDATE De Morgen.
ECB laat rentevoet ongewijzigd. Lees later Deel op Facebook Deel op Twitter. Deel op Google Deel op Linkedin Deel op Whats app. De Europese Centrale Bank ECB heeft vandaag besloten de rente onveranderd te laten. Toch werd er over een mogelijke renteverlaging gediscussieerd, maar uiteindelijk is besloten niets te wijzigen.
Herziening lening: vaste of hoe variabele rentevoet? Bouwinfo.
Wat indien ik naar vast 25 jaar zou gaan, dit met de bedoeling de woonbonus voor de komende 25 jaar vol te proppen. En in zo een verhaal is KBC misschien wel meegaand" ze verdienen immers meer rente als vandaag, die onrechtstreeks uit de schatkist komt. Re: Herziening lening: vaste of hoe variabele rentevoet?
Kredieten: vaste of vlottende rente kiezen? Financieel Tips Advies Ondernemingsdatabank.
Waarom is dat niet noodzakelijk een probleem? Hoe kunt u het risico van die vlottende rente indekken? Wat zijn FRAs, renteopties en swaps? Hoe pakt u de rente-indekking vandaag het best aan? Met welke formaliteiten moet u daarbij rekening houden?
Koopwijzer hypotheekleningen Test-Aankoop.
Wiskundig gezien klopt die simpele optelsom weliswaar niet volledig 1 000 over 20 jaar is veel minder waard dan 1 000 vandaag, maar u krijgt er een goed idee mee van wat verschillende kredietgevers eigenlijk voorstellen, het is zoveel beter dan alleen hun intrestvoeten te vergelijken.
Rente op woonleningen blijft lichtjes stijgen Spaargids.be.
Rente stijgt al even. Een jaar geleden kon je bij Crelan onder welbepaalde voorwaarden nog een hypothecaire woonlening met vaste rente op tien jaar afsluiten met een rentevoet van 098%. Vandaag worden dergelijke bodemrentes niet meer gegeven, blijkt uit het overzicht op Spaargids.be, waar consumenten de voorstellen die ze van hun bank krijgen kunnen invullen.
Historisch lage rentevoeten: hèt moment om uw woonkrediet te verplaatsen naar AXA / Bank!
Veilig sparen met gegarandeerde rentevoet. Op een termijnrekening van AXA Bank plaatst u geld dat u niet direct nodig hebt. pensioensparen 940 eur belastingen teruggave rendement vanaf 25 euro BNP Paribas B Pension Stability BNP Paribas B Pension Balanced BNP Paribas AXA B Pension Growth gratis beleggingsfonds beleggingsfonds belegd fondsen aandelen vasu liquide risicospreiding Pensioensparen bij AXA Bank. Bereid u vanaf vandaag al voor op uw pensioen.
Charlier Advocaten nieuwsbrief Wettelijke rentevoet historisch laag.
Wettelijke rentevoet historisch laag. In het Belgisch Staatsblad van 15 januari 2010 werd de nieuwe wettelijke intrestvoet voor het jaar 2010 meegedeeld, van toepassing in burgerlijke en handelszaken: deze bedraagt op vandaag slechts 325, %, een historisch lage rente. Jaarlijks deelt de Federale Overheidsdienst Financiën, in de loop van de maand januari, de wettelijke intrestvoet mee.

Contacteer ons