sociale lening alleenstaande

Op zoek naar sociale lening alleenstaande?

Sociale lening Wonen in Brussel.
een aantal erkende sociale kredietvennootschappen. Het Woningfonds kent voordelige hypothecaire leningen toe aan gezinnen met een middelgroot of laag inkomen. U kunt ook een extra energielening aanvragen bovenop uw hypothecaire lening. Er zijn een aantal algemene voorwaarden waar u rekening mee moet houden voor beide leningen.: Permanent in België verblijven. Geen eigenaar zijn van een woning. Een woning verwerven in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. De woning mag niet onbewoonbaar zijn. U moet met uw gezin binnen een termijn van 6 maanden de volledige woning betrekken na het afsluiten van een lening. Hieronder geven we specifieke informatie per type lening: de hypothecaire lening en de energielening. De voordelige hypothecaire lening kan u aangaan voor het kopen of bouwen van een woning. Het Woningfonds staat sinds februari 2015 leningen toe tot 120% van de verkoopwaarde, die ook eventuele renovatiekosten of aktekosten kunnen dekken. Een voorwaarde is dat het gezinsinkomen een bepaalde grens niet mag overschrijden, afhankelijk van het aantal personen ten laste. Het gaat om uw belastbare inkomsten, zoals vermeld op uw aanslagbiljet. Voor 2017 is dat.: 46.653 euro alleenstaande.
Sociaal lenen Woondienst Regio Roeselare.
Bijkomende kredieten als u al een lening van de VHM/VMSW heeft. Aanvraag Vlaamse Woonlening via SHM De Mandel. De West-Vlaamse Kredietmaatschappijen zijn erkend door de Vlaamse regering voor het afsluiten van sociale woonkredieten aan personen die nog geen woning in eigendom hebben.
Hypothecaire lening voor woning als single: verloren zaak? Tips op Lening.org.
Sociale lening als alleenstaande. Mocht men als alleenstaande geen hypothecaire lening van een klassieke kredietgever ontvangen, dan wel uitsluitend een lening met een hoge rentevoet, dan zou men als alternatief kunnen verzoeken om de sociale lening voor alleenstaanden. De sociale lening vormt een overheidsinitiatief waarbij bepaalde maatschappelijk groepen bv.
Lenen als alleenstaande discriminatie? Spaargids.be forum.
Heb je trouwens al eens gedacht aan een sociale lening? Er zijn veel organisaties die heel ruime voorwaarden hanteren en dus niet alleen lenen aan wie 5 kinderen heeft en een piepklein inkomen, bv. Berichten: 818 Lid geworden op: 19 Jun 2008 Contact.: Re: Lenen als alleenstaande discriminatie?
Heb jij recht op een sociale lening? Consument Geld HLN.
Voor de woning geldt dan weer dat haar verkoopwaarde niet hoger zijn dan 206.900 euro als ze gekocht wordt door een alleenstaande of door gezinnen met maximaal twee personen ten laste. Voor grotere gezinnen liggen de grenzen hoger. Dat is ook zo als de woning in de Vlaamse rand rond Brussel of in een Vlaamse kernstad ligt. Een van de voordelen van een sociale lening is dat je tot 100% van de waarde van je woning kunt lenen zonder een hogere rentevoet te krijgen.
Sociaal huren Sociaal kopen sociaal lenen Wonen Regio Tielt.
Een woonkrediet via het Vlaams Woningfonds, mis de kans niet! Het Vlaams Woningfonds kent sociale hypothecaire leningen toe aan gezinnen en alleenstaanden; met een reglementair begrensd inkomen voor.: de aankoop of het behoud van een woning of appartement, eventueel gecombineerd met werken.;
Een sociaal krediet: de voorwaarden.
voor een alleenstaande persoon zonder personen ten laste: 39.319 euro.; voor een als ernstig gehandicapt erkende alleenstaande persoon zonder personen ten laste: 43.245 euro.; voor alle anderen: 58.972 euro, verhoogd met 3.926 euro per persoon ten laste. Een ernstig gehandicapt kind telt voor 2 personen ten laste.
Alleen huis kopen, hoe doe je dat? Immotheker Finotheker.
Eén op vijf in ons land leeft als single. Met meer dan 800.000 zijn ze in Vlaanderen, mensen tussen 20 en 69 jaar die als alleenstaande door het leven gaan. In België waren het er in 1970 nog 600.000, in 2008 15, miljoen en vorig jaar 16, miljoen.
Sociale lening van het Vlaams Woningfonds Bouwinfo.
Sociale lening van het Vlaams Woningfonds. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 12/01/2014. Geplaatst op: 12-01-2014 183003.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /. ik ben als alleenstaande geïnteresseerd in een instapklaar appartement en had gehoord van Vlaams Woningsfonds: http//www.vlaamswoningfonds.be/lenen/lenen-bij-het-vlaams-woningfonds.:
Sociale leningen in Vlaanderen Onesto Woonkrediet dat kansen geeft.
Het gaat hier bijvoorbeeld om alleenstaanden, mensen met een beperkt inkomen, wie vroegere kredietproblemen opgelost heeft of wie uit een scheiding komt. Het Onesto-woonkrediet is een gewaarborgde lening. Een combinatie van een gesubsidieerde sociale lening en een gewaarborgde lening is ook mogelijk.
Lenen bij VMSW.
Stap 1 Vraag een lening aan bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Stap 2 Controle van uw aanvraag en schatter op bezoek. Stap 3 U ontvangt een schriftelijk aanbod om te tekenen. Stap 4 Opmaak en verlijden van de akte bij de notaris.
woonkrediet Online krediet sociale lening alleenstaande.
Sociale lening als alleenstaande. Mocht men als alleenstaande geen hypothecaire lening van een klassieke kredietgever ontvangen, dan wel uitsluitend een lening met een hoge rentevoet, dan zou men als alternatief kunnen verzoeken om de sociale lening voor alleenstaanden. De sociale lening vormt een overheidsinitiatief waarbij bepaalde maatschappelijk groepen bv.

Contacteer ons