sociale lening alleenstaande

Zoeken naar sociale lening alleenstaande

Hypothecaire lening voor woning als single: verloren zaak? Tips op Lening.org.
Sociale lening als alleenstaande. Mocht men als alleenstaande geen hypothecaire lening van een klassieke kredietgever ontvangen, dan wel uitsluitend een lening met een hoge rentevoet, dan zou men als alternatief kunnen verzoeken om de sociale lening voor alleenstaanden. De sociale lening vormt een overheidsinitiatief waarbij bepaalde maatschappelijk groepen bv.
Hoeveel kan ik lenen als alleenstaande? Hoeveel kan ik lenen?
Geld lenen als alleenstaande ouder. De kans bestaat ook dat u als alleenstaande in aanmerking komt voor een sociale lening. Wanneer u hier in geïnteresseerd bent kunt u terecht bij de Vlaamse Maatschappij voor sociaal Wonen VMSW voor het Vlaams Woningfonds of een Vlaamse woonlening.
Sociale lening Belgium.be.
U bent hier. Home Huisvesting Sociale huisvesting Sociale lening. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, komt u in aanmerking om via een sociale lening voordelig geld te lenen voor de bouw of aankoop van een woning. Voor sociale leningen kunt u terecht bij uw sociale huisvestingmaatschappij.
Geld lenen Alleenstaande Ouders.
Sociale lening als je in Brussel gaat wonen. Je kan bij het Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een hypothecaire lening aanvragen om een woning in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te kopen, te bouwen of te verbeteren. Soms kan je deze lening ook gebruiken om een andere hypothecaire lening af te betalen. Het maximuminkomen van het gezin mag niet hoger zijn dan 45.000 euro voor een alleenstaande; 55.000 euro voor een gezin met twee of meer personen wanneer de aanvrager maar over één inkomen beschikt en 70.000 eurowanneer minstens twee personen van het gezin over een inkomen beschikken.
Hoeveel kan je lenen als alleenstaande? Kan ik Lenen?
Een andere bekende optie is natuurlijk om de ouders te vragen om borg te staan voor de lening. Sociale lening: voor alleenstaanden. Er bestaan ook zogenaamde sociale leningen met gunstigere tarieven waar het als alleenstaande met of zonder kinderen mogelijk moet zijn om te lenen voor de aankoop van een woning.
Een sociaal krediet: de voorwaarden.
voor een alleenstaande persoon zonder personen ten laste: 39.319 euro.; voor een als ernstig gehandicapt erkende alleenstaande persoon zonder personen ten laste: 43.245 euro.; voor alle anderen: 58.972 euro, verhoogd met 3.926 euro per persoon ten laste. Een ernstig gehandicapt kind telt voor 2 personen ten laste.
Lenen als alleenstaande discriminatie? Spaargids.be forum.
Heb je trouwens al eens gedacht aan een sociale lening? Er zijn veel organisaties die heel ruime voorwaarden hanteren en dus niet alleen lenen aan wie 5 kinderen heeft en een piepklein inkomen, bv. Berichten: 802 Lid geworden op: 19 Jun 2008 Contact.: Re: Lenen als alleenstaande discriminatie?

Contacteer ons