sociale lening alleenstaande

Op zoek naar sociale lening alleenstaande?

Heb jij recht op een sociale lening? Consument Geld HLN.
Voor de woning geldt dan weer dat haar verkoopwaarde niet hoger zijn dan 206.900 euro als ze gekocht wordt door een alleenstaande of door gezinnen met maximaal twee personen ten laste. Voor grotere gezinnen liggen de grenzen hoger. Dat is ook zo als de woning in de Vlaamse rand rond Brussel of in een Vlaamse kernstad ligt. Een van de voordelen van een sociale lening is dat je tot 100% van de waarde van je woning kunt lenen zonder een hogere rentevoet te krijgen.
Een sociaal krediet: de voorwaarden.
voor een alleenstaande persoon zonder personen ten laste: 39.319 euro.; voor een als ernstig gehandicapt erkende alleenstaande persoon zonder personen ten laste: 43.245 euro.; voor alle anderen: 58.972 euro, verhoogd met 3.926 euro per persoon ten laste. Een ernstig gehandicapt kind telt voor 2 personen ten laste.
Lenen bij VMSW.
Stap 1 Vraag een lening aan bij een sociale huisvestingsmaatschappij. Stap 2 Controle van uw aanvraag en schatter op bezoek. Stap 3 U ontvangt een schriftelijk aanbod om te tekenen. Stap 4 Opmaak en verlijden van de akte bij de notaris.
Geld lenen Alleenstaande Ouders.
Sociale lening als je in Brussel gaat wonen. Je kan bij het Woningfonds van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een hypothecaire lening aanvragen om een woning in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest te kopen, te bouwen of te verbeteren. Soms kan je deze lening ook gebruiken om een andere hypothecaire lening af te betalen. Het maximuminkomen van het gezin mag niet hoger zijn dan 45.000 euro voor een alleenstaande; 55.000 euro voor een gezin met twee of meer personen wanneer de aanvrager maar over één inkomen beschikt en 70.000 eurowanneer minstens twee personen van het gezin over een inkomen beschikken.
Hypothecaire lening voor woning als single: verloren zaak? Tips op Lening.org.
Sociale lening als alleenstaande. Mocht men als alleenstaande geen hypothecaire lening van een klassieke kredietgever ontvangen, dan wel uitsluitend een lening met een hoge rentevoet, dan zou men als alternatief kunnen verzoeken om de sociale lening voor alleenstaanden. De sociale lening vormt een overheidsinitiatief waarbij bepaalde maatschappelijk groepen bv.
Een goedkope woonlening? Test of jij in aanmerking komt.
Ontdek met deze test of jij kans maakt op een goedkoop woonkrediet. Neem je laatste aanslagbiljet van de belastingen er ook bij, dan kan je een eerste berekening maken van de rentevoet waartegen je kan lenen en hoeveel je maandelijks zal afbetalen voor jouw goedkoop woonkrediet.
Een sociale of goedkope lening afsluiten Vlaanderen.be.
Sociale lening bij een erkende kredietmaatschappij. De erkende kredietmaatschappijen verstrekken sociale leningen tegen minder strikte voorwaarden dan de Vlaamse woonlening. Goedkope leningen bij de provincie. De provincies Limburg, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant bieden mogelijkheden aan voor een aanvullende sociale lening. Goedkope leningen voor energiebesparende investeringen.
Hoeveel kan je lenen als alleenstaande? Kan ik Lenen?
Een andere bekende optie is natuurlijk om de ouders te vragen om borg te staan voor de lening. Sociale lening: voor alleenstaanden. Er bestaan ook zogenaamde sociale leningen met gunstigere tarieven waar het als alleenstaande met of zonder kinderen mogelijk moet zijn om te lenen voor de aankoop van een woning.
Lenen als alleenstaande discriminatie? Spaargids.be forum.
Zoals hier al opgemerkt: een bank is geen liefdadigheidsinstelling. Heb je trouwens al eens gedacht aan een sociale lening? Er zijn veel organisaties die heel ruime voorwaarden hanteren en dus niet alleen lenen aan wie 5 kinderen heeft en een piepklein inkomen, bv. Berichten: 839 Lid geworden op: 19 Jun 2008 Contact.: Re: Lenen als alleenstaande discriminatie?

Contacteer ons