Landbouwkrediet

Zoeken naar Landbouwkrediet

Landbouwkrediet Financiële instelling.
Bij wie sluit je een lening af? Wanneer je in geldnood zit maar niet in aanmerking komt voor een lening, is het erg belangrijk dat je vóórdat je om een onderhandse lening vraagt goed na gaat of dit een slim idee is.
Landbouwkrediet en Centea voortaan door het leven als Crelan.
Landbouwkrediet en Centea voortaan door het leven als Crelan 4 jaar geleden vrijdag 29 maart 2013. Op 1 april hebben Landbouwkrediet en Centea hun activiteiten gefuseerd onder de nieuwe gemeenschappelijke merknaam Crelan. Die naam is de samentrekking van Crédit Agricole in het Frans en Landbouwkrediet in het Nederlands.
Landbouwkrediet wordt Crelan De Standaard.
Dit gigantisch project zit tot onze grote voldoening nog steeds op schema en we hebben er dan ook alle vertrouwen in dat tegen midden 2013 de migratie succesvol afgerond zal kunnen worden, zegt Luc Versele, ceo van de Groep Landbouwkrediet.
11-CC-12-AUD Landbouwkrediet-Centea Belgische Mededingingsautoriteit.
Mededinging en prijsevoluties. Home Beslissingen 11-CC-12-AUD Landbouwkrediet-Centea. Groothandel en detailhandel. Aard van de beslissing.: Misbruiken van machtspositie. Mededinging en prijsevoluties. City Atrium, Vooruitgangstraat 50, 1210 Brussel. 32 2 277 52 72. 32 2 277 53 23. info@bma-abc.be link sends e-mail.
Brit Clancy ex-Landbouwkrediet wint proloog in Herald Sun Tour.
Er doen geen Belgen mee in deze Australische 2.1-rittenkoers. Clancy heeft een link met ons land: in 2007 en 2008 reed hij in Belgische loondienst bij Landbouwkrediet. Hij bouwde op de piste een indrukwekkend palmares op met verschillende olympische en wereldtitels in de ploegenachtervolging.
Sorry de gevraagde pagina bestaat niet meer of is verplaatst Beste-rente-spaarrekening.be.
Ik kan langer dan 1 jaar zonder mijn spaargeld? Rentes spaarboekjes met hoge basisrente. Ik wil mijn spaargeld binnen het jaar aanweden? Rentes spaarboekjes met hoge getrouwheidspremie. Vind de beste spaarrekening in België, heel eenvoudig met www.beste-rente-spaarrekening.be: volg de gids!
landbouwkrediet Traduction française Linguee.
Les opprat io ns de cr rdi t agricole a uxq uel les l a rrgion Veneto peut participer sont. Volgens het herstructureringsplan worden de deposito's' van het Belgische bijkantoor van Kaupthing Bank Luxembourg aan h e t Landbouwkrediet / K e yt rade Bank verkocht.
Vankelst-Nijs Landbouwkrediet Kampenhout B.V.B.A.
Vankelst-Nijs Landbouwkrediet Kampenhout B.V.B.A. Vankelst-Nijs Landbouwkrediet Kampenhout B.V.B.A. Er is geen extra informatie over deze makelaar beschikbaar. Vankelst-Nijs Landbouwkrediet Kampenhout B.V.B.A. Telefoon: 32 016 604760. Contacteer mij geef een gewenste tijd door. x Contacteer mij. Dit moet een geldig telefoonnummer zijn.
Landbouwkrediet Wikipedia.
Landbouwkrediet of Crédit Agricole was een Belgische bank opgericht in 1937 door de Belgische staat, onder de naam Nationaal Instituut voor Landbouwkrediet NILK. Vanaf 1 april 2013 ging het Landbouwkrediet verder onder de naam Crelan, na onder meer de overname van Centea.
Landbouwkrediet tot 2013 hoofdsponsor van wielerploeg Extrasport.
Tot 2013 blijft Landbouwkrediet nog hoofdsponsor van de succesvolle wielerploeg, zegt Luc Versele, CEO van Landbouwkrediet. 2012 werd een topjaar voor de ploeg Landbouwkrediet. Met 18 overwinningen in het voorbije seizoen met uitschieters zoals de winst in een etappe tijdens de Ronde van België en de zege in de Schaal Sels, kan het wielerteam tevreden op het voorgaande seizoen terugblikken.
Centea is nu van Landbouwkrediet.
Sinds 99 had de bank de naam Centea gekregen. Opvallend is dat topman Paul D'Haeyer' niet naar Landbouwkrediet overstapt. Hij wordt directeur Corporate Banking België bij KBC. Landbouwkrediet krijgt meer gewicht. Met Centea verdubbelt Landbouwkrediet ongeveer in omvang en telt het ongeveer een miljoen klanten.
Crelan was Landbouwkrediet.
Jobs via LinkedIn. Jobs via Twitter. Jobs via Facebook. Jobs via Google. Hoe werkt het? Garanties en zekerheden. Bewaren Ga naar bewaarde bedrijfsprofielen. Crelan was Landbouwkrediet. Deel dit bedrijf. Bedrijven met actuele jobs in agri en voeding. SBB Accountants Adviseurs.

Contacteer ons